Rólunk

Megvilágosodni annyi, mint felébredni az élet álmából, és ráébredni, hogy te magad vagy az igazság. Ráébredni arra, hogy sosem voltál elszakadva a teljességtől, hogy minden te vagy, és hogy a félreértéseid sem voltak soha valósak. Sosem hagytad el önmagad, mert valójában mindig is otthon voltál, a tökéletesen szabad, ragyogóan tiszta természetedben.

„A nyári hajnal sosem csendes.
Madarak ordítanak:
Ébredj, kedves!
Buddha már fent van!”
Virág

Család, barátok, munkatársak körében gyakorolni, meditálni, jelenlétben időzni nem könnyű: olyan sok minden vonhatja el figyelmedet, hogy valódi éberségre, elkötelezettségre és tengernyi humorra van szükséged. Amennyiben elsajátítod ezt a hozzáállást, rengeteg örömöt és mély megértést élhetsz meg nap, mint nap, anélkül, hogy egy magányos helyre vágyódnál. Elvonulás és lemondás nélkül, itt és most tapasztalhatod meg a megszabadulás, megvilágosodás szemléletét. A Városi Jógi létmód a hétköznapokban rejlő megvilágosodást tanítja, örömtelien és érthetően, valóban neked.

Virág és Magunam igazi modern jógik és spirituális tanítók: családban élve tapasztalták meg a megszabadulást, majd néhány évvel később létrehozták a Városi Jógi létmódot. Közben együtt és külön is dolgoznak, olyan módszereket dolgoztak ki, mint a Női Bölcsesség vagy a Dradag: a férfi belső útja. Úgy tanítanak, hogy útmutatásaik mindig a megvilágosodásra mutatnak, de közben nem kritizálják, hanem gyakorlásra használják a mai nyugati életmódot. Szabadelvű, elkötelezett megvilágosodás tanítók, akik több száz keresőnek mutattak már utat önmaga szabadsága felé.

Virág jelenleg otthon van második gyermekükkel, Izabellával, ezért még pár hónapig csak Magunam tartja a foglalkozásokat.