Rólunk

Megvilágosodni annyi, mint felébredni az élet álmából, és ráébredni, hogy te magad vagy az igazság. Ráébredni arra, hogy sosem voltál elszakadva a teljességtől, hogy minden te vagy, és hogy a félreértéseid sem voltak soha valósak. Sosem hagytad el önmagad, mert valójában mindig is otthon voltál, a tökéletesen szabad, ragyogóan tiszta természetedben.

„A nyári hajnal sosem csendes.
Madarak ordítanak:
Ébredj, kedves!
Buddha már fent van!”
Virág

Család, barátok, munkatársak körében gyakorolni, meditálni, jelenlétben időzni nem könnyű: olyan sok minden vonhatja el figyelmedet, hogy valódi éberségre, elkötelezettségre és tengernyi humorra van szükséged. Amennyiben elsajátítod ezt a hozzáállást, rengeteg örömöt és mély megértést élhetsz meg nap, mint nap, anélkül, hogy egy magányos helyre vágyódnál. Elvonulás és lemondás nélkül, itt és most tapasztalhatod meg a megszabadulás, megvilágosodás szemléletét. A Városi Jógi létmód a hétköznapokban rejlő megvilágosodást tanítja, örömtelien és érthetően, valóban neked.

Virág és Magunam igazi modern jógik és spirituális tanítók: családban élve tapasztalták meg a megszabadulást, majd néhány évvel később létrehozták a Városi Jógi létmódot. Közben együtt és külön is dolgoznak, olyan módszereket dolgoztak ki, mint a Női Bölcsesség vagy a Dradag: a férfi belső útja. Úgy tanítanak, hogy útmutatásaik mindig a megvilágosodásra mutatnak, de közben nem kritizálják, hanem gyakorlásra használják a mai nyugati életmódot. Szabadelvű, elkötelezett megvilágosodás tanítók, akik több száz keresőnek mutattak már utat önmaga szabadsága felé.