Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

A mindenen felülemelkedő hős útja – Megvilágosodás mesék online elvonulás a Városi Jógival

Időpont: 2020. április 24. 15:00 - 2020. április 26. 16:00

Hozzájárulás: 27000Forint

Tanító: Magunam, Virág

Helyszín: Zoom,

„A nirvána megvalósítása a szamszárán keresztül történik.”

Szeretettel hívunk meg a Városi Jógi második online elvonulására, amelynek fókuszában a megvilágosodás ősi meséi állnak. Ezek a sosem született, mindannyiunk közös tudatában lüktető történetek pontosan és kíméletlen őszinteséggel vezetnek el bennünket igaz önmagunkig. Bár ez az utazás nem megfogható úton történik, hiszen az utazó is megszűnik közben létezni úgy, ahogyan előtte létezett, a közben tapasztalható próbák, nehézségek nagyon is valóságosnak tűnnek. A hős, aki mindig bennünk él, mindeközben megszületik, felemelkedik és folyamatosan meghaladja a helyzeteket, meg persze önmagát.

A belső és külső eredetű krízisek, ragadozók felbukkanása nagy kihívás elé állítja az utazót. A próbatételek és veszélyes helyzetek mindig megkövetelik az eredendő szeretet és a nem tanulható bölcsesség felébresztését. Amikor nehézre fordul a sorsunk, muszáj lesz átformálódni, hőssé válni és átlendülni a szakadékok felett. Erről szól a hétvége meséje, mert erről szól az időszak, amelyet megélünk.

Egyetlen hosszú, teljesértékű megvilágosodás mese lesz az elvonulás története, amelyet három napon át mesélünk. Közben nagyon apró, titkos részletek, szimbólumok és tudatállapotok kerülnek vizsgálódásunk középpontjába. Igazi csemege lesz ez az átadás azoknak, akik tudni akarják, kik ők valójában és ezért hajlandók felülemelkedni önmagukon is.

Az elvonulás várhatóan két nézőpontból is közelít:

 • Magunam a bennünk élő hős szempontjából elemzi a történetet
 • Virág a tantrikus dákini- megközelítést alkalmazza majd
 • mindketten meditációkkal is mélyítik a megértést és elfogadást

A jelentkezők megkapják a teljes szöveget az elvonulás első napján, így otthon újra elolvashatják a már elemzett részleteket. Az előadásokat meditációkkal, mantrákkal és tudati trükkökkel egészítjük ki, hogy mindannyian végigjárhassuk a hős útját önmaga igazsága felé.

Az elvonulás várható menetrendje:

 • 24-én pénteken 15:00- 18:30
 • aznap este 20:30-tól esti gyakorlás
 • 25-én szombaton délelőtt 09:00- 12:00
 • aznap délután 15:00- 18:30
 • aznap este 20:30- tól esti gyakorlás
 • 26-án vasárnap délelőtt 09:00- 12:00
 • aznap délután 15:00- 16:00 lezáró tanítás és engedély a meditációk gyakorlására

Az elvonulás tiszteletdíja:
– Belső-, és Titkos körös jógiknak: 21000 Ft
– Külső tanítványoknak: 27000 Ft

A befizetés határideje: Április 23. 16 óra.

FONTOS:
Jelentkezni a honlapon keresztül lehet! Aki már jelentkezett a Tökélyharcos hétvégére, most tegye meg újra, mert töröljük az előző jelentkezéseket! Az elvonuláshoz szükséges Zoom linket, az első előadás előtt fél órával küldjük ki minden jelentkezőnek.

Néhány fontos információ:
Az elvonulást szeretettel ajánljuk minden új és régi tanítványnak! Az elvonulás alatt, bár online történik az átadás, természetesen lehet majd kérdezni és gyakorlás is lesz. Jegyzetfüzettel, vízzel, kényelmes ülőpárnával és egy lehetőleg tiszta, nyugodt szobával készüljetek. Érdemes dolgozni a megfelelő feltételek megteremtésén az otthonotokban, azaz létrehozni a teret az elvonuláshoz és a családot is kedvesen, alázatosan megkérni erre. A használt készüléket, mint mobil vagy laptop, pedig érdemes előre feltölteni, hogy ne maradjatok le semmiről!
Az elvonulásig még küldünk egy hírlevelet, mely instrukciókkal és további gyakorlatokkal szolgál majd. Küldünk még ezeken túl a gyakorláshoz szükséges képeket és meditációkat. Kinyomtatni ezeket nem kell, csak legyenek jól elérhető helyen a gépeteken!

Az elvonulás előtt érdemes az OM MANI PADME HUM mantrát a lehető legtöbbször recitálni!

Minden jógit várunk szeretettel!

Virág és Magunam

A regisztráció lezárult.