Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mahasziddha átadás: Tanítás Naropa hat jógájáról

Időpont: 2021.10.31 17:00 - 19:00
|Ismétlődő Esemény (Az összes)

An event every week that begins at 17:00 on vasárnap, repeating until 2021.10.31

Hozzájárulás: 2500Forint

Tanító: Magunam

Helyszín: Zoom,

Magunam két alkalmat szentel annak, hogy színtiszta, átfogó, felismeréseket ébresztő tanítást adjon Naropa híres hat jógájáról. Bár könnyű tévedni, a hat jóga valójában egyetlen, tudatos és hatékony tantrikus praxis. A tantrikus meditációkon belül is a beteljesítő szakasz jógájának nevezik.

Az itt elhangzott útmutatások komoly segítséget jelentenek a nagy tantrák gyakorlásához és a nem-kettős meditációk helyes alkalmazásához.

Egy jógi mindig azzal dolgozik, ami van. Ez a kijelentés örökérvényű, független tértől és időtől. Ezért igaz olyan nagyon most, ezekben a különös, váratlan helyzeteket hozó időszakban.

A Városi Jógi tanításait online tartjuk meg, elsősorban Zoom szoftvert vagy Youtube Live közvetítést használva.  A jelentkezőket kérjük, hogy telefonjukra vagy számítógépre töltsék le a Zoom szoftverét. Az alkalmakra legkésőbb a kezdés előtt 30 perccel kell jelentkezni, mert körülbelül 20 perccel az átadás előtt küldjük ki az aktuális linket a jelentkezőknek. Köszönjük rugalmasságotokat!

A regisztráció lezárult.