Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Csenrézi és Fehér Tara beavatássorozat tanítással

Időpont: 2020.10.15 09:00 - 2020.10.18 16:00

Hozzájárulás: 35000Forint

Tanító: Magunam, Virág

Helyszín: Zoom,

Szeretettel hívunk meg erre a különleges és értékes lehetőségekkel teli elvonulásra! Bár a körülmények még mindig online tanításra adnak csak lehetőséget, az elvonulás egy pontján, amelyről az adott pillanatban értesítést is kaptok majd, lesz egy személyes beavatás is a természetben.

A beavatás egy olyan rendkívüli esemény, amely elmélyíti és életre kelti kapcsolatunkat a megvilágosodással. A beavatás során kapunk

 • tanítást és magyarázatot,
 • engedélyt,
 • közvetlen beavatást, amely négy szinten történik.

Csenrézi a szerető együttérzés Buddhája. Megtestesíti a megvilágosodás isteni ragyogását, amely mindent áthat és összeköt, és amelyet leginkább szeretetnek ismerünk. Fehér Tara a megvilágosodás intuitív bölcsességének Buddhája, aki a hosszú, szabadságról szóló élet és a tisztaság hordozója. Mindketten különlegesek abban, hogy rengeteg érző lény tud hozzájuk kapcsolódni bárhol az univerzumban. Bizonyos elmélyült, tantrikus gyakorlatokhoz azonban velük kapcsolatban is elengedhetetlen a hiteles beavatás.

A szabad jógik hagyományában van egy mondás, miszerint „valamennyi érző lény Buddha, minden férfi Csenrézi és minden nő Tara, függetlenül attól, erről tudnak -e vagy sem”. Ezen az elvonuláson

 • előkészülünk, mantrákkal és meditációkkal letisztítjuk szándékainkat és tudatunkat,
 • a tanítások segítségével mélyen befogadjuk a két Buddha jelentőségét, áldását és mandaláját,
 • a beavatásokon keresztül minden szinten közvetlenül ébresztjük fel őket a tudatunkban.

Az elvonulás feltételekhez kötött! Ezek a következők:

 1. 1000 Csenrézi mantra mostantól az elvonulásig

OM MANI PEME HUNG

 1. 1000 Fehér Tara mantra mostantól az elvonulásig

OM TARE TUTTARE TURE MAMA AJUH PUNJE DZSANYA PUSTHIM KURU SZOHA

 1. Készíts az elvonulásra egy fehér oltárt, amelyre bármilyen méretben kihelyezed a két Buddha képét! Legyen az elvonulás első napján friss fehér virágod, mécsesed, felajánlás rizs, füstölő és illatos víz az oltárodon!
 2. Az elvonulás négy napja alatt, de ha teheted, előtte és utána egy nappal, ne fogyassz húst, tojást, alkoholt, hagymaféléket, csípőset és kerülj minden tudatmódosító szert! A tanítások szüneteiben ne fogyassz túl fűszeres vagy egészségtelen ételt! Készülj rizzsel, kásákkal, zöldségekkel és sok vízzel!
 3. Az elvonulásig kerüld az ártó beszédet, a káromkodást, a hazugságot, a pletykát és törekedj a szelíd, támogató kommunikációra!
 4. Tedd lehetővé, hogy az elvonulás négy napját a lehető legnagyobb nyugalomban, békében és nyitottságban tölthesd! Természetesen a családod, a gyermekeid fontosak, őket ne zárd ki, próbálj meg együttműködni az életeddel.

Alapvető fontos tudnivalók:

Ha valamelyik tanításról lemaradsz, külön kérésre az alkalom után azonnal megkaphatod a linket!

Az elvonulást szeretettel ajánljuk minden új és régi tanítványnak! Az elvonulás alatt, bár online történik az átadás, természetesen lehet majd kérdezni és gyakorlás is lesz. Jegyzetfüzettel, vízzel, kényelmes ülőpárnával és egy lehetőleg tiszta, nyugodt szobával készüljetek. Érdemes dolgozni a megfelelő feltételek megteremtésén az otthonotokban, azaz létrehozni a teret az elvonuláshoz és a családot is kedvesen, alázatosan megkérni erre. A használt készüléket, mint mobil vagy laptop, pedig érdemes előre feltölteni, hogy ne maradjatok le semmiről!

Az elvonulás tiszteletdíja:

 • Belső-, és Titkos körös jógiknak: 28000 Ft
 • Külső tanítványoknak: 35000 Ft
 • Az elvonulás díját október 14-én délig tudjátok rendezni.

Az elvonulás várható menetrendje (az alkalmak időpontjai még változhatnak):

 • 15-én csütörtökön 09:00-12:00 és 15:00-18:00 és 20:30-tól 21:30
 • 16-án pénteken 09:00-12:00 és 15:00-18:00 és 20:30-tól 21:30
 • 17-én szombaton 09:00-12:00 és 15:00-18:00 és 20:30-tól 21:30
 • 18-án vasárnap 09:00-12:00 és 15:00-16:00

Ha megadatik, hogy a természetben személyesen is beavatást adhassunk, időben küldünk helyszínt!

Mindenkit várunk nagy szeretettel: Virág és Magunam

A regisztráció lezárult.