Programjaink

Mindenkit sok szeretettel várunk különböző programjainkon. Minden alkalom nyitott és bármikor becsatlakozhattok. Alább olvashatjátok az egyes programtípusok részletes leírását, a konkért alkalmakra, eseményekre az eseménynaptáron keresztül jelentkezhettek.

Közvetlen átadások a megvilágosodásról

A Városi Jógi minden tanítása - legyen az meditáció a városban, harmonikus mozgások teremben, vagy éppen jógi szemléletű gyakorlás – a megszabadulás, vagyis az önfelismerés felé mutat. Minden esemény közül azonban a Létegyüttlét és a Csendébredés az, amely szóban is kizárólag a megvilágosodásról szól. Ezek a nem-kettős tanítások közvetlen útmutatással szolgálnak a keresők számára. A Létegyüttlét kis csoportos beszélgetésein minden mozdulat, minden kérdés és minden válasz lehetőséget ad arra, hogy kaput nyiss legbelsőbb természeted felé. Felejthetetlen élmény olyanokkal együtt lenni, akik a szabadságot kutatják, és rendkívül hatékony olyan tanítótól kérdezni, aki keresetlenül egyszerű, jól alkalmazható válaszokkal segíti e gyönyörű keresést. A Csendébredéseken Virág csak egyszerűen jelen van, de ezzel mindent megad a tanítványnak, amire annak csak szüksége van. A Csend utat tör a szívekhez, és szavak, fogalmak nélkül tanít meg önmagadra. Óriási élmény ráébredni: Csend vagy te magad is!
Női bölcsesség foglalkozások

Minden egyenrangúságra törekvő irányzat ellenére a megszabadulás nőies és férfias megközelítése között hatalmas a különbség. A női megvilágosodottak hagyománya töretlen: bár nem alakítanak ki diadalmas, fényes szellemi vonalakat, tanítványok ezrei sem tolonganak szoknyájuk mögött, a női guruk útmutatása itt van, most, a modern világban is, és helyet kér magának az önfelismerést keresők tudatában.
Dradag: a félelem nélküli férfi ösvénye

Ha egy férfi szellemi ember, és a megvilágosodás a célja, az fenekestül felforgathatja a világát.  Ennek felvállalásához óriási bátorság, elszántság és hajlandóság szükségeltetik. A  Dradag segít felébreszteni magadban ezen képességeket.
Jógi átadás

A Városi Jógi legújabb programja még az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam ezeken a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.
Jógi mozgás: dinamikus kapuk a szabadság felé

Nem állítjuk, hogy egy mozgás elvezet a megszabaduláshoz. Ám azt igen, hogy léteznek olyan harmonikus, bölcs, ősi mozgásformák, amelyek annyi örömöt, egészséget, nyugalmat teremtenek, hogy közelebb kerülhetsz önmagad felvállalásához. Kapuk ezek a mozgások, és rajtad múlik, hogy átlépve rajtuk bepillantást nyersz -e abba, amit tiszta tudatosságnak hívunk.
Városi Jógi akciók

Szeretnél hídon sétálva meditálni? Szívesen égetnél egy felajánlás füstölőt a város közepén? Kíváncsi vagy, milyen a rakpart egy víz szertartás után? Légy Te is merész, és merj jógiként élni a nyüzsgő város kellős közepén! Tarts velünk a legközelebbi akciónkon!
Elvonulások

Bár a Városi Jógi létmód elsősorban a szellemi kereső hétköznapi életéhez, mindennapos gondjaihoz ad szellemi útmutatást, időnként még a tanítók is elvonulnak, hogy kicsit magukban legyenek. Elvonulni komoly döntés, de az eredménye is sokkal erőteljesebb lehet, mint hinnénk.
Mester- tanítvány intenzív, személyes átadás sorozat

(csak Belső-, és Titkos körös tanítványoknak)

A Városi Jógi egyedülálló átadás sorozatot indít a belső tanítványok számára. A Mester- tanítvány sorozat olyan mély, hagyományos és modern jógi módszereket, nem-kettős tanításokat ad át, amelyekhez elengedhetetlen a mester folyamatos, segítő jelenléte.