magunamMagunam megvilágosodás tanító: minden tanítása a szabadságra mutat. Tizenéves kora óta szenteli életét a szellemi önfelismerésnek. Buddhista tanításokon nevelkedett, hosszú elvonulásokon és ázsiai utakon edződött, de a megszabadulást már saját ösvényén, a jógik egyszerű, hagyományoktól és dogmáktól független módján ismerte fel.

Férfiak és nők százainak segített már az utóbbi 18 évben közelebb kerülni önmaguk valódi természetéhez, a szabadsághoz. Nem-kettős tanításai erőt, örömöt jelenítenek meg, válaszai közvetlenek, személyesek. Magunam különösen ügyel arra, hogy a megvilágosodásról lerántsa a misztikus, eltávolító elképzeléseket, és megmutasssa: a szabadság itt és most felismerhető, de senkinek sem lehetséges a személyes megszabadulás. Mert valójában olyasmit ismerünk fel, ami mindig is jelen volt.
Elkötelezettsége a megvilágosodás felé ragadós: előadásain rengeteget nevetünk, sírunk, és hallgatunk. Olyasmit ébresztenek fel bennünk ezek az együttlétek, amelyre már régóta vágyunk: őszinte pillanatokat.

Spirituális tanítóként praktikus, tapasztalatokban gazdag megszabadulás szemléletét mindenkinek átadja a Jógi átadásokon; szellemi jelenléteket tart Létegyüttlét címmel; férfias átadásain, a Dradagon, a félelemnélküli férfi  szellemi útjának módszereit mutatja be. Esszencia tanításai pedig a belső átalakulásról, az energiák megemeléséről szólnak. Imádja mozgásban megélni a szabadságot, sok olyan foglalkozása van, ahol leizzadva, lelkesen erősítünk a szellemi útmutatások jegyében. Ilyen a Belső erő, vagy a Chi Kung. Szívesen tart elvonulásokat, meditációs hétvégéket, ahol a mester és a tanítvány szorosan összekapcsolódik a szabadságban.

Magunam feleségével, Virággal és kisfiával, Dévával Budán él. Életét kitölti a megszabadulás öröme és a tanítványok lelkes figyelme. Hisz a közvetlen átadás erejében, ezért olyan mester, aki elérhető, aki személyesen tanít, és mindig nagyon figyel a hallgatóságára.

 

MAGUNAM PROGRAMJAI

//NINCS PROGRAM SZOVEG IDE