„Megmutattam nektek a módszereket, amelyek a felébredéshez vezetnek. De tudnotok kell, a felébredés rajtatok múlik.”
(Sákjamuni Buddha)

bővebben

Legközelebbi elvonulások

> további elvonulások

Eseményeink

Szeretettel várunk programjainkon, nálunk nincsenek kezdők vagy haladók. Jelentkezz bátran az eseménynaptáron keresztül!

eseménynaptár

Könyveink

Buddha-tálak

Virág új könyvében ázsiai tálak, édes tálak, reggeliző és gyógyító tálak egyaránt helyet kaptak. Kipróbálásukkal a test és a lélek is feltöltődik, hiszen a szerző a tőle megszokott bölcsességgel és derűvel segít a tudatos, örömteli táplálkozásban. Olyan, mintha nem is szakácskönyvet, hanem egy bölcs útmutatásokkal teli képeskönyvet lapozgatnánk. A Buddha-tálak nemcsak remek receptgyűjtemény, hanem bárhol és bármikor elővehető értékes olvasmány.

megrendelem

Te és a megvilágosodás

Maha Magunam magyar megvilágosodás-tanító Szabad Jógi-sorozatának Te és a Megvilágosodás című első része közérthető nyelven, modern szemlélettel megírt megvilágosodás-tanítás, amely minden önmagára kíváncsi ember számára hiánypótló olvasmány lehet a hétköznapok nyüzsgésében. A fontos belső kérdésekre választ adó kötet négy fejezetre és egy glosszáriumra tagolódik, az ősi hagyományon alapuló tanítások mester és tanítvány életszerű példákkal fűszerezett, bölcs és szellemes párbeszédén keresztül jutnak el az olvasóhoz.

megrendelem

Örömfőzés

Az Örömfőzés avagy Buddhák a konyhámban első kiadása évekkel megelőzte a mai trendeket: tudatosság, öröm, harmónia, energia – munka és meditációk fonódtak össze remek receptekkel.
Most megérkezett a második, bővített kiadás! Ebben a könyvben már 105 recept vár felfedezésre, valamint megszületett a teljesen új Tudatosság fejezet is.

megrendelem

Látó mese

Egy mese, amely megtanítja ismét látni a természetet, és benne önmagunkat! Egy történet, amely összekapcsol a természettel, a fákkal, a Dunával, a tudatból előbukkanó lényekkel. Egy mese, amelyben nincs erőszak, csak béke, és amelyben önmagunk elfogadása egyet jelent a csodálatos világ elfogadásával. Egy könyv, amely gyerekeknek bátorítás az ártatlan, tiszta látásmód felvállalására; felnőtteknek pedig önfelszabadító tantörténet az elfelejtett belső világról.

Mahasziddha elvonulóhely

A Szabad Jógi ebben az évben elindítja egy erőteljes szent hely megteremtését az Őrség szívében. Romok, öreg fák, számtalan vadállat és védelmező lény között szentélyeket emelünk, gompát építünk, és lerakjuk egy sztúpa alapjait. Kívánjuk, hogy minden szabadságot kereső, tisztaszívű jógi menedéket és áldást találjon majd itt a jövőben!

དུར་ཁྲོད་རི་ཁྲོད་གངས་ཁྲོད་སོགས༔
Csontok zúzalékain, elvonuló helyeken,
melyeket belep a fehér hó,

ཕུན་སུམ་ཚོགས་པའི་གནས་ཉིད་དུ༔
És más elzárt, távoli helyeken, melyek tökéletes tulajdonságokkal rendelkeznek,

ཏིང་འཛིན་ཟབ་མོའི་དགོངས་བཅུད་ལ༔
Hagyd mester, hogy a mélységes szamadi meditáció

རྟག་ཏུ་སྒྲུབ་པ་བྱེད་པར་ཤོག༔
Legyen állandó gyakorlatom!

(Jese Cögyál)