Következő programok

Megvilágosodás elvonulás Virággal és Magunammal

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
Kezdés: 2018. december 07., péntek - 12:00
Befejezés: 2018. december 09., vasárnap - 14:00
Helyszín:
Szögliget
Hozzájárulás:
28000 Forint + 6000 szállás (10000 Forint előleg befizetésével véglegesíthető a jelentkezés.)
548813524f4908.87197005.jpg

Ezen az elvonuláson két rendkívüli jógi tanításain keresztül nézünk igaz természetünkre.

Tilopa mester maga volt az őrült bölcsesség: képes volt több világban egyszerre jelen lenni, képes volt a megvilágosodás tanításait hihetetlenül tömören átadni. Dákinik vették körül egész életében. Tanításai még most is frissek, velősek, hatékonyak.
Yeshe Cogyal mesternő az üresség bölcsességének hordozója. Amazoni erővel törte át a hétköznapok nehézségeit, hogy elérhesse vágyott célját: a szabadságot. Tanításai a belső tűzről, a félelmeken való átlátásról és a szerelem legvégső megéléséről szólnak.
E két különleges mester élete, története és tanítása válik élővé az elvonulás során. Meditációinkban személyesen találkozhatunk velük, hogy tekintetükben felismerhessük az igazságot.

Egy modern jógi nem keres állandóan megfelelő körülményeket a gyakorláshoz és az elmélyüléshez. Azzal dolgozik, ami éppen szembejön. Ezért alkalmasak a jógi szemléletmód gyakorlatai és alapvetései a városi életmódhoz is. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy az elvonulásokra is szükség van. Amikor elvonulunk, nem egyfajta burokba bújunk, félretéve a problémákat. Nem menekülünk el a hétköznapok elől. Sokkal inkább mindazt, amit mindennap gyakorlunk, most esszenciálisan, töményen és radikálisan felvállaljuk. Amikor a mester is velünk van, az elvonulás erőtere hatékony gyakorlótérré válik, melyben felolvadnak és eltűnnek félreértéseink.

A Városi Jógi Megvilágosodás elvonulásán mesterek és tanítványok három napon át időznek, gyakorolnak, hallgatnak és mozognak a szabadság sűrű mandalájában. Ezen a hétvégén magunkon érezhetjük a valaha élt őrült mesterek, felszabadult jógik és jóginik áldását. Minket segít a természet is.

Tarts velünk ezen a csodálatos téli elvonuláson, hogy együtt ünnepelhessük a megvilágosodás örök jelenlétét! Mert szabadság nincs holnap és nincs holnapután. Csak itt és most van, bennünk és általunk.

Az elvonulás díja belső és titkos köröknek 22 ezer forint.

FONTOS! Jelentkezéseteket előleg befizetésével tehetitek véglegessé, mely erre az elvonulásra 10 ezer forint. Az előleget december 2-ig személyesen, az alkalmaink egyikén vagy átutalással fizethetitek. Mindkét esetben jelezzétek, hogy melyik eseményre történik a befizetés és kitől. Az előleget nem áll módunkban visszafizetni! Amennyiben később jelentkeztek és fizetitek az előleget, akkor az elvonulás ára 6000 forinttal emelkedik.Megértéseteket köszönjük!


Várjuk szeretettel jelentkezésedet!
Virág és Magunam

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×