Következő programok

Jógi átadás: Titkos tanítások a felajánlás jógájáról

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2018. május 24., csütörtök, 18:00 - 19:30
Hozzájárulás:
2500 Forint
_DSF2544.jpg

A felajánlás egyetemes jógi gyakorlat. Annyit tesz, mint minden kincsünket mindig felajánlani a megvilágosodás javára. Léteznek hatalmas mandala felajánlások, apró mindennapos technikák, de vannak fizikai felajánlások is. A tudati Torma felajánlás szertartását is átadjuk, ez a Yidam jóga és Chod elengedhetetlen része. Troma Nagmo, a fekete, félelmetes dákini maga a felajánlás szíve, ahol ő megjelenik, semmi nem marad és bármi ajándékká válhat. Gyakorlata Yeshe Cogyal mesternő hagyatéka.

Ez a program az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam és Virág ezen a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük-e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.

Lesznek meditációk, vizualizációk, mozgások, szellemi beszélgetések, és persze rengeteg tiszta jelenlét a pillanatban. Alkalom nyílik feltenni kérdéseinket, és a válaszok személyesen nekünk szólnak majd.

Várunk minden érdeklődőt, akit csak érdekelnek témáink. Itt nincsen kezdő vagy haladó! Csak nyitott szívű, a szabadságot kereső emberek, akik tisztelik és támogatják egymást. Ezeken az alkalmakon olyan mester tanítványi kapcsolat születhet, amely utat mutat önmagunk valódi természetéhez, a boldogsághoz.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×