Következő programok

Dákini tanítások: Fehér Tara hosszú élet beavatás

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2018. április 29., vasárnap, 17:30 - 19:30
Hozzájárulás:
2500 Forint + felajánlás
_MG_0327_001.jpg
Szeretettel hívunk meg egy különleges, ritka Városi Jógi alkalomra!

Fehér Tara hosszú élet beavatása nem egyszerűen hétköznapi hosszú életet segít megteremteni. Nekünk, jógiknak, akik a megvilágosodás szerelmesei vagyunk, Fehér Tara szertartása a felébredéshez szükséges időt és lehetőségeket, a számunkra éppen megfelelő körülményeket jelenti. Ő a megvilágosodás női Buddhája, aki maga a feltétel és korláttól mentes, nem-született, nem-múlandó bölcsesség. Áldása és gyakorlata akadályokat halad meg, hogy végre szabadon fordulhassunk a megvilágosodás felé.

Virág és Magunam ezúttal sem követnek formai hagyományt, szertartásuk és beavatásuk az őrült jógik hagyatéka, amely csakis akkor kel életre, ha van befogadó szív, amely vágyik rá. Eddig nem olvasható, tanulható beavatást adnak.

A beavatás részletei:
  • A szertartás tartalmaz szóbeli, belső, titkos és végső beavatásokat (mandala tanítás, mantra magyarázat, áldás, stb.).
  • A beavatások kb. két órán keresztül zajlanak majd.
  • Gyermekek és betegek is jöhetnek (utóbbiak persze csak ha nem fertőznek).
  • A gyerekekkel érdemes a bejárat közelében ülni, így ők szabadon mászkálhatnak kint és behívjuk őket a szükséges pillanatokban.
  • Hasznos világos vagy fehér ruhában jönni és valami újat viselni.
  • Lehet hozni fehér, feldíszített tiszta felajánlás ételt- italt az oltárra, ezt nem fogyasztjuk el, ezért kevés is elegendő. (Húst és alkoholt ezen a szertartáson nem szoktunk felajánlani! Tökéletes a rizs, tisztított mandula, cukormázas süti, tej és hasonlók.)
  • A beavatást nem lehet hanggal rögzíteni, sem telefonon bekapcsolódni.
  • Csakis olyan szeretteiddel érkezz, akik szívesen és szeretettel jönnek, itt az erőltetés csak kárt okoz, mert a beavatás nagyon erős.
  • A beavatás erős fogadalom tétellel jár.
  • Előkészületekkel értékesebb szertartást élhetsz meg: naponta mantrázd minél többször Fehér Tara mantráját és ha már megkaptad, végezd Fehér Tara áldás- meditációját az ünnepségig minél többször!

A beavatásnak nincs külön tiszteletdíja, a szokásos óradíjunk érvényes, de az ünnepség végén szeretettel fogadunk el felajánlásokat.

Fehér Tara szent mantrája:
OM TARE TUTTARE TURE MAMA AYUH PUNYA JNANA PUSTHIM KURU SOHA

Várunk nagy szeretettel: Virág és Magunam
Városi Jógi

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×