Következő programok

Tavaszi tudat—tisztító kúra Virággal és a Városi Jógival

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
Kezdés: 2018. március 16., péntek - 8:00
Befejezés: 2018. március 29., csütörtök - 17:00
Helyszín:
virtuális
Hozzájárulás:
20 000 Forint külső körösöknek, belső körösöknek havi díj keretében elérhető
virag_es_magunam.png
Szeretettel hívlak meg egy igazán különleges kihívásra, amely alapvető változásokat hozhat a testedben és a lelkedben egyaránt. A Városi Jógi programjai mindig a megvilágosodás felé mutatnak, kivétel nélkül. Minden évben kétszer tartunk tisztító kúrát, amely nem csupán a testnek hoz megkönnyebbülést, de a tudat mérgeinek is búcsút int.

Hogyan is hathat a tudatra egy étrend? Úgy, hogy az vagy, amit megeszel. A tested reagál a táplálékra, sőt, állandóan emésztett, feldolgozott és raktározott dolgaidból épül fel valójában. Mivel a test egy nagyszerű mandala, kerek egész, nem tudjuk külön kezelni az érzelmektől és a tudattól sem. Minden étel befolyásolja az érzelmi- és lelki világodat, a meditációdat és az egész látásmódodat.

Sokévnyi tapasztalattal a hátam mögött látom, mennyire fontos számotokra a táplálkozás. Gondolj csak bele, mennyi időd, energiád, pénzed rámegy! Mennyire meghatároz, ha rosszat vagy keveset eszel, ha nem tudsz elegendő vizet inni, vagy ha hosszan táplálkozol silány alapanyagokkal. A jógi azzal dolgozik, ami van. Nos, itt van a táplálkozás, mint napi szertartás, hát dolgozzunk vele!


A kúra teljes leírását és a Virág által kifejezetten ehhez megírt recepteket csak azok kapják meg, akik március 11-ig jelentkeztek. A Belső- és a Titkos körösök ajándékba kapják a komoly mennyiségű útmutatást, külsősöknek feltüntettük az árakat.

A tavaszi kúra hatásai:

  • támogatja a téli mérgek, lerakódások, tudati negativitások kiürülését
  • feltölti az energiatartalékokat tiszta, friss, egészséges anyagokkal
  • érzelmileg túlléptet a téli nehézkességeken
  • gyógyítja a fertőzések után fennmaradó apró vagy nagyobb szövődményeket

Lesznek légzőgyakorlatok, gyógyító italok, mantrák és vizualizációk, no meg persze rengeteg fantasztikus, tökéletesen egészséges recept.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×