Következő programok

Jógi átadás - Yidam jóga és istenség szimbólumok

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2018. február 22., csütörtök, 18:00 - 19:30
Hozzájárulás:
2500 Forint
_DSF2544.jpg

Ebben a hónapban kezdők és régóta próbálkozók is nagyon sok újat tanulhatnak a Yidam jóga szimbolikájáról. Speciális Istenség jóga tanítást adunk az istenségek forma nélküli természetének jelentéséről.

Ez a program az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam és Virág ezen a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük-e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.

Lesznek meditációk, vizualizációk, mozgások, szellemi beszélgetések, és persze rengeteg tiszta jelenlét a pillanatban. Alkalom nyílik feltenni kérdéseinket, és a válaszok személyesen nekünk szólnak majd.

Várunk minden érdeklődőt, akit csak érdekelnek témáink. Itt nincsen kezdő vagy haladó! Csak nyitott szívű, a szabadságot kereső emberek, akik tisztelik és támogatják egymást. Ezeken az alkalmakon olyan mester tanítványi kapcsolat születhet, amely utat mutat önmagunk valódi természetéhez, a boldogsághoz.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×