Következő programok

Jógi átadás Virággal: Csont és vér meditációk

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2017. november 16., csütörtök, 18:00 - 19:30
Hozzájárulás:
2000 Forint
_DSF2544.jpg

Magunam elvonulása alatt Virág tartja a Jógi átadás foglalkozásokat.

Csontok és kapalák, hús és vér, a test betegségeinek valódi természete. Nagyon gyakorlatias technikák a megfoghatón keresztül.

A Városi Jógi legújabb programja még az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam ezeken a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük-e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.

Minden héten szerdán találkozhattok Magunammal, aki tapasztalt jógi és szellemi tanító. Lesznek meditációk, vizualizációk, mozgások, szellemi beszélgetések, és persze rengeteg tiszta jelenlét a pillanatban. Alkalom nyílik feltenni kérdéseinket, és a válaszok személyesen nekünk szólnak majd.

Várunk minden érdeklődőt, akit csak érdekelnek témáink. Itt nincsen kezdő vagy haladó! Csak nyitott szívű, a szabadságot kereső emberek, akik tisztelik és támogatják egymást. Ezeken az alkalmakon olyan mester tanítványi kapcsolat születhet, amely utat mutat önmagunk valódi természetéhez, a boldogsághoz.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×