Következő programok

Jógi átadás Virággal: Alapozó meditációk Guru-, és Istenség jógához

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2017. október 19., csütörtök, 18:00 - 19:30
Hozzájárulás:
2000 Forint
_DSF2544.jpg

Mandala vizualizáció, aprólékos részletek kidolgozása, szakrális szimbólumok, Chod és Yidam erőterek, szellemi fegyverek, gyökérszótagok. Minden, ami csak a vizualizációhoz alapvetően szükséges ezen nagy jógákban.

A Városi Jógi legújabb programja még az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam ezeken a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük-e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.

Minden héten szerdán találkozhattok Magunammal, aki tapasztalt jógi és szellemi tanító. Lesznek meditációk, vizualizációk, mozgások, szellemi beszélgetések, és persze rengeteg tiszta jelenlét a pillanatban. Alkalom nyílik feltenni kérdéseinket, és a válaszok személyesen nekünk szólnak majd.

Várunk minden érdeklődőt, akit csak érdekelnek témáink. Itt nincsen kezdő vagy haladó! Csak nyitott szívű, a szabadságot kereső emberek, akik tisztelik és támogatják egymást. Ezeken az alkalmakon olyan mester tanítványi kapcsolat születhet, amely utat mutat önmagunk valódi természetéhez, a boldogsághoz.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×