Következő programok

Női Bölcsesség workshop - Az Istennő szoknya

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2017. május 01., hétfő, 17:30 - 19:30
Hozzájárulás:
2000 Ft
_MG_9830_001.jpg
Igazán különleges, ősi női témával ünnepeljük a tavaszt, és a Női bölcsesség átadás tizedik évfordulóját! Az Istennő szoknyája ébred majd bennünk, általunk, rajtunk. Minden istennő a bölcsesség és üresség hordozója, amelynek gyönyörű szimbóluma a csengő és a szoknya. Ki cseng a csengőben? A megvilágosodás csengő- bongó bölcsessége. S miről cseng- bong? A szabadság ígéretéről, amely mindenben és mindenkiben benne lüktet. Nincs elfogadóbb, ragyogóbb, kizárást és elvárást nélkülözőbb tanítás, mint hogy a szabadság, maga Isten, mindenben ott rejlik. Mi, jóginik, meglibbentjük szoknyánkat és a világ végre felcsendül.

A Női Bölcsesség hagyományt Virág formálta modern módszerré. Rengeteg szellemi, tudati felismerést oszt meg a nőkkel. A heti rendszerességgel tartott workshopon havonta megújuló, istennői témákon keresztül adja át ezt a tudást. Kedvenc üzenete: minden kislány istennőnek születik, és ennek megélése közvetlen kapu a valódi önfelismerésre. A megszabadulás feminin módja minden nő számára elérhető.
 A vasárnapi alkalmakon rengeteg tudásra tehetsz szert, és minden felismerésed a benned rejlő istennőt hozza közelebb. Itt megerősödhetsz testben, lélekben, tudatban. Itt mindig szeretettel ünnepeljük, hogy nők lehetünk.
Példa a sokszínű témákra:
• A női test mint mandala: a szervek, testrészek szimbolikája, szellemi üzenete
• Tara istennő kultusza: megismerkedhetsz a te Taráddal, és így önmagaddal is
• Női tökélyharcos: a megvilágosodásra törekvő nők örömteli harcosok
• Menstruáció mint beavatás: hogyan válhat a női test működése szellemi élménnyé
• Áldott szexualitás: a párkapcsolat és a szex átlényegül szellemi praxissá

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×