Következő programok

Jógi átadás - Az értékes emberi test jógi tanítása

< MEGNÉZEM AZ ÖSSZES PROGRAMOT
Tanító:
Időpont:
2017. április 26., szerda, 18:30 - 20:30
Hozzájárulás:
2000 Forint
Programtípus:
_DSF2544.jpg

Emberi lénynek születni értékes adomány, hiszen közel egyenlő arányban tapasztalhatjuk meg a létezés örömét és fájdalmát. Emberként minden adottságunk és lehetőségünk megvan ahhoz, hogy még életünkben felismerjük igaz természetünket és felülkerkedjünk a változások okozta szenvedésen.

Kényelmes ruhában gyertek, mert gyakorlatban vizsgáljuk ezt a megközelítést.


A Városi Jógi legújabb programja még az eddigieknél is közvetlenebb, kézzel foghatóbb módszereket és szemléletet ad át a jógi létmódról. Magunam ezeken a foglalkozásokon olyan jógi gyakorlatokat, technikákat ad át, amelyekkel a szellemi keresők mindennapjai könnyebbé válhatnak. A boldogság kulcsa az, hogy felismerjük-e valódi természetünket. A jógik régi és új eszközei mind mind ebbe az irányba mutatnak.

Minden héten szerdán találkozhattok Magunammal, aki tapasztalt jógi és szellemi tanító. Lesznek meditációk, vizualizációk, mozgások, szellemi beszélgetések, és persze rengeteg tiszta jelenlét a pillanatban. Alkalom nyílik feltenni kérdéseinket, és a válaszok személyesen nekünk szólnak majd.

Várunk minden érdeklődőt, akit csak érdekelnek témáink. Itt nincsen kezdő vagy haladó! Csak nyitott szívű, a szabadságot kereső emberek, akik tisztelik és támogatják egymást. Ezeken az alkalmakon olyan mester tanítványi kapcsolat születhet, amely utat mutat önmagunk valódi természetéhez, a boldogsághoz.

Ahhoz, hogy jelentkezésedet fogadni tudjuk, oldalunkon!

×