Események betöltése

« Megtekintem az összes eseményt

 • Ez az esemény elmúlt.

Női elvonulás: Öt őselem istennői

Időpont: 2018. október 26. 13:00 - 2018. október 28. 14:00

Hozzájárulás: 28000Forint

Tanító: Magunam

Helyszín: Szalamandra Ház, Szögliget

Nagy örömmel hívunk meg az őszi női elvonulásunkra, amely az Őselem istennők jógájába vezet be. A jógik, különösen a szabad és őrült, mahasziddha jógik hihetetlenül mély és közvetlen kapcsolatban éltek a körülöttük lévő világegyetemmel. Sokszor nevezték csodának tetteiket, ám valójában olyan élő együttműködésben léteztek az őselemekkel és energiákkal, hogy azok folyamatosan őket támogatták. Így fakadt víz a talpuk alatt, így repültek át hegyeken, így öltöttek magukra különböző formákat.

Az Őselemek jógájának is speciális része az istennő szemlélet. Ebben a nagy jógában az őselemek, akár tökéletes és szabad istennők mutatkoznak meg az avatott számára. Ezzel a nagy gyakorlattal ismerkedhetsz meg az elvonulásunkon. Föld, Tűz, Víz, Levegő és Tér istennőkbe kaphatsz beavatást, útmutatást és hatékony gyakorlatokat felébresztésükhöz.

Az elvonulás várható programjai:

 • Őselem szertartások
 • Őselemek szerinti fizikai mozgások, energetikai gyakorlatok, csakra meditációk és légzéstechnikák
 • Őselem jóga tanítások
 • Őselem istennők mandala építése

Hozzájárulás:

 • 28000 Ft és 6000 Ft szállás (10000 Forint előleg befizetésével véglegesíthető a jelentkezés.)
 • Az elvonulás díja belső és titkos köröknek 22 ezer forint.

FONTOS! Jelentkezéseteket előleg befizetésével tehetitek véglegessé, mely erre az elvonulásra 10 ezer forint. Az előleget október 21-ig személyesen, az alkalmaink egyikén vagy átutalással fizethetitek. Mindkét esetben jelezzétek, hogy melyik eseményre történik a befizetés és kitől. Az előleget nem áll módunkban visszafizetni! Amennyiben később jelentkeztek és fizetitek az előleget, akkor az elvonulás ára 6000 forinttal emelkedik.Megértéseteket köszönjük!

 

Általános tudnivalók

Az elvonulások időtartama

Az elvonulások hivatalosan pénteken 13 órakor kezdődnek és vasárnap 13-14 órakor fejeződnek be. Mindenképpen ajánljuk, hogy már a hét elejétől hangolódj, készülődj. Gondold végig mit hozol, főzöl, szép lassan kezdj el pakolni, ne hagyj semmit az utolsó pillanatra. Ha a kezdési vagy végzési időpont változik, arról külön értesítünk minden résztvevőt.


Szállás

Általában két fő helyszínen tartjuk az elvonulásokat: Szögligeten, a Szalamandra házban vagy Tinnyén, a Mag házban. Cím: Damjanich utca 13.
Minden szálláson több ágyas szobák vannak, foglalás érkezési sorrendben. Koedukált elvonulások esetén koedukált szoba beosztások vannak.
Szögligeten kapunk, Tinnyén saját ágyneműt kell vinnünk.


Ajánlott felszerelések

 • Mindig sokat vagyunk a természetben, ezért mindenképpen készülj meleg, vízhatlan ruhával, cipővel!
 • Legyen ülőpárnád, polifómod!
 • Nyugodtan hozhatsz valami személyeset a közös oltárra, amit együtt építünk fel, de készülhetsz a szobádba is kis oltárral. Ehhez kell kendő, mécses, füstölő, virág, és valamilyen számodra fontos kép.
 • Ha hozol felajánlás füstölőt, mécsest, süteményt, azt mindig hálásan fogadjuk.
 • Szép, kényelmes ruhákat viselj, amelyekben jól esik szellemi gyakorlatokat végezni.
 • Elemlámpa
 • Jegyzetfüzet, toll
 • Ha különleges dologgal kell készülnöd, akkor arról mindig külön értesítjük a résztvevőket.


Étkezés

Az elvonulásokon mindig saját hozott ételünket fogyasztjuk. Kérünk téged, hogy lehetőleg mindent készíts el otthon előre, csak melegítésre és tea készítésre használjuk a konyhát. Javasoljuk a húsnélküli étkezést, ezzel megtisztelve a befogadó természetet is. Ha hozol süteményeket az oltárra felajánlásként, annak mindig nagyon örülünk.


Utazás

Telekocsis módszerrel szoktunk utazni az elvonulásokra. Ha van hely a kocsidban vagy fuvarra lenne szükséged, azt mindig jelezheted az adott elvonulás levelezőlistáján.

A regisztráció lezárult.